11.3.11

A labutxaca... de veritat.

El destí ha fet un tomb i ahir vaig anar a una entrevista de feina a Grup62. M'han trucat ara fa una estona per dir-me que compten amb mi per a fer informes de lectura i d'opinió del segell labutxaca!! Fort eh?

La sorpresa ha estat quan m'han donat el primer llibre que he de llegir: Posa't en forma en 9 setmanes i mitja. He pensat...ja està, ja t'han vist grassona! Al final ha resultat que és una novetat inèdita en català que treuen aquest mes de març i del que en volen una valoració. L'ha escrit un tal Juan Rallo, que pel que es veu és un crack. És el mateix entrenador que va aconseguir que li sortissin els quadradets abdominals a la panxa de Pablo Motos (de l'Hormiguero) i que entrena a famosos com ara David Ferrer o Josep Lobató.

Com que diuen que plourà, aquest cap de setmana em tancaré a casa amb el sofà i la manta i en faré la lectura i l'informe. Ja comentaré què tal tot plegat!

Bon cap de setmana :)

1 comentari:

  1. Uff fa més d'un any que no practico res d'esport, crec que tardaria més de 9 setmanes i mitja en posar-me en forma de nou,jaja. De totes maneres, sembla una bona lectura ;)

    ResponElimina